Уважаеми клиенти,
Скъпи съседи,

От няколко дни усилено се говори за промяна в Закона за управление на етажната собственост, по който ние работим основно, с вашето активно участие.
Искаме да ви съобщим, че по всички коментирани в публичното пространство въпроси, които се поставят във връзка с промените, ние имаме от години изработени ясни механизми за работа и отговаряме на всички условия, които тепърва се поставят като изисквания към персонала на фирмите – професионални домоуправители.
Ние знаем как да решаваме различни ситуации и имаме опит, придобит от многото години работа сред вас, затова всички проблеми се решават бързо, ефективно и в разумни срокове и мащаби.
Разполагаме с компетентни юристи, опитни административни работници и лица с техническо образование, които да решават своевременно възникналите проблеми във всеки един случай.
При необходимост извършваме нужните консултации с електротехници, ВиК майстор, строител, алпинист и др. Управителят ни е дипломиран инженер, който е наясно с всички нужди на нашите клиенти, има богат опит в справянето с проблеми в етажните собствености и разполага с познанията и контактите, за да реши всеки възникнал проблем.
Ние сме до вас винаги, когато имате нужда от нас.
Ще продължаваме и занапред да работим съвместно с вас, за да просперира всяка една етажна собственост, чието управление и поддръжка сме поели. Разчитайте на нас!
Очакваме да ни позвъните!